ervaring van generatie op generatie

Ervaring van generatie op generatie

De timmerman verzorgde vroeger zowel het kapwerk als het binnen- en buitenschrijnwerk, trappen, maatwerkkasten en meubels. In de loop van de geschiedenis zijn heel wat nieuwe materialen en technieken ontwikkeld, waardoor velen een specialisatie gingen kiezen.

Wij kozen er heel bewust voor om alles zelf te blijven afwerken van A tot Z. Met trots produceren wij alles in ons eigen atelier. Bemand door vaklui, elk met hun specialisatie en ondersteund door een volledig modern uitgerust machinepark.

Dankzij het doorgeven van ervaring en vakkennis van generatie op generatie, kunnen we onze kwaliteit garanderen. Mede door deze uitwisseling hebben wij voldoende ervaring om renovatieprojecten en buitenschrijnwerk uit te voeren.

Van architect tot particulier

Architecten, interieurarchitecten, openbare besturen, musea, algemene bouwaannemers en particulieren behoren tot onze klanten.

Duurzame materialen

In overleg met architect of klant, kunnen wij aan de hand van ontwerp en opmetingen de prijsofferte bezorgen. Het project wordt daarna uitgevoerd binnen tijdsbestek volgens afspraak. Onze jarenlange ervaring in combinatie met duurzame en kwaliteitsvolle materialen zorgt zoals steeds voor tevredenheid bij onze klanten.